Dagdistribution

Dagdistribution

Vi tilbyder dagdistribution af mange former for industrigods. Vi er landsdækkende dagligt ved full-loads og andre større partier. Ved distribution af mindre stykgods har vi delt landet ind i zoner, som vi betjener flere gange ugentligt.

Vi har mange forskellige typer af lastbiler, som betjenes af erfarne chauffører. Vi har blandet andet mulighed for at tilbyde levering med læssebagsmæk, mobilgaffeltruck og i mindre omfang levering med kran. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder som kunde hos os.


Natdistribution

Natdistribution

Vi har et landsdækkende netværk hvor vi udfører natdistribution af autoreservedele ud fra princippet "day to day over night delivery". Dette netværk har vi udbygget og udviklet over de sidste 30 år og i dag servicere vi hver nat ca. 650 butikker i hele landet, med undtagelse af Bornholm og ikke brofaste øer. Vi distribuere reservedele for landets førende grossister inden autoreservedelesbranchen.

Hver eftermiddag henter vi varer hos grossisterne og trækker dem til vores terminal i Ejby. Her bliver varerne omlæsset og fordelt på deres respektive ruter. Vi garanterer at varerne er hos modtageren næste morgen inden kl.08:00

Klik her for at se hvilke grossister der i dag er omfattet af vores netværk.